Ouderlogin

Ouderlogin Bitcare

Onze opvang maakt gebruik van het programma Bitcare. Bitcare houdt u op de hoogte van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren). Bitcare biedt u deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website.

Bitcare app voor Apple en Android

Op het moment dat u uw kindje bij ons plaatst, ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging voor toegang tot Bitcare. Zodra u deze uitnodiging heeft geaccepteerd, kunt u de app downloaden. De app is toegankelijk voor alle Apple en Android smartphones en tablets. Via de App Store of Google Play kunt u de Bitcare app gratis downloaden, zodat u uw kind(eren) gedurende de dag kunt volgen.

Bitcare website

Op de website app.bitcare.com kunt u nog meer informatie terug vinden. Zo kunt u de dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld: eten, drinken en slapen) van uw kind(eren) bekijken. Ook kunt u hier foto’s van uw kind(eren) terug vinden, de planning inzien en kunt u na gaan of uw aanvraag voor gereserveerde flexibele uren is goedgekeurd,  ziekte en verlof melden of een notitie achterlaten voor de pedagogisch medewerkers. Daarnaast kunt u het profiel van uw kind(eren) bekijken door op de profielfoto te klikken. In het tabblad “Financieel” zijn de facturen zichtbaar en in het tabblad “Documenten”kunt u documenten inzien die wij voor u beschikbaar hebben gesteld (jaaropgaven, contracten, etc.).

Vragen over Bitcare

Bij overige vragen over Bitcare kunt u contact opnemen met onze administratie.

Tip

Bij het vastlopen van de app kunt u de app verwijderen en opnieuw downloaden.

Volg ons op social media:
Kindercentrum De Postboot

Postweg 4
4691 RH  Tholen
T. 0166 – 748 002
E info@depostboot-kinderopvang.nl